Kansainvälisyys

Seikkailijoiden 2018 kv-toiminta suuntaa Barcelonaan
Lisätietoa ja ilmoittautuminen: seikkailijatry@gmail.com
Seikkailijat Tallinnassa 2017
3 yötä, matkat + hotellit + ohjelma
Hinta: 150 euroa

Lisätietoa ja ilmoittautuminen: seikkailijatry@gmail.com
Seikkailijat Lontooseen 2016, TÄYNNÄ   8/8 (päivitetty 3.5.2016)
3 yötä, matkat + hotellit + ohjelma
Hinta: 450 euroa

Lisätietoa ja ilmoittautuminen: seikkailijatry@gmail.com

Seikkailijat tutustuivat Berliinin nuorisotyöhön 25. - 27.3.

Seikkailijoiden toimihenkilöt tutustuivat Euroalueen ydinmaan, Saksan, nuorisotyöhön Berliinissä. Berliiniläiset kollegat kierrättivät keskustelujen lomassa Seikkailijoiden toimihenkilöitä mm. Brandeburgin portilla, Berliinin muurilla sekä Checkpoint Charliella. Samalla käytiin intensiivistä keskustelua suomalaisen ja saksalaisen nuorisotyön eroista. Brandeburgin portilla yritettiin myös suomalaisittain kovinkin tunnettua jalkauttamistyötä, ja kontaktia haettiin nuoriin lopulta saksalais-suomalaisvoimin iloisin mielin.


Seikkailijat tutustui uudelleen Lontoon nuorisotyöhön
tammikuussa 2014 ja 2015

Mukaan matkalle lähtee Seikkailijaohjaajia, ja tarkoitus on esitellä edellisen kv-matkan antia. Eli samoilla jalanjäljiltä lähdemme.. Tutustumme edelleen paikalliseen nuorisotyöhön, alueen nuoriin ja nuorten harrastuksiin. Vahvistamme yhteistyötä paikallisten kanssa, ja pyrimme laajentamaan kontaktipintaa englantilaiseen nuorten toimintaan. Matka huipentuu seikkailuun, josta ei etukäteen kerrota edes matkalle lähteville.


Seikkailijat aloitti kansainvälisen toiminnan vuonna 2013 
 
Ensimmäisenä oli tutustumismatka Englannin nuorisotyöhön, ja nuorten palveluihin. Ohjelmasssa oli paikallisten nuorten kohtaaminen ja englantilaisen elämäntyylin ymmärtäminen, nuorten näkövinkkelistä. Tätä, ja kaikkea muuta teimme vauhdikkaassa Lontoossa - parkouria englantilaiseen tapaan, bushopping- nuorten ilmiö ja löydettiin geokätköjäkin (http://www.geocaching.com) ...Lontoon miljoonakaupunki tarjosi mahtavan reissun. Ajankohta: 1.-4.2.2013

London youth: http://www.londonyouth.org.uk/