Leirit - airsoft‎ > ‎

Liity jäseneksi

Jäsenyys kestää toistaiseksi sen hankintapäivästä alkaen.

Jäsenmaksu on 2 euroa per henkilö. 

Jäseneksi voit ilmoittautua maksamalla 2 euroa Seikkailijoiden tilille 
Tilinumero: FI50 5789 4020 0342 92

HUOM!
Muista liittää viestikenttään
- jäsenen nimi, syntymäaika, sähköpostiosoite sekä postiosoite.

Lisätietoja siitä saat lähettämällä meille viestiä; seikkailijatry@gmail.comEtelä-Suomen Seikkailijat ry on vuonna 2011 perustettu poliittisesti ja uskonnollisesti sitoutumaton helsinkiläinen nuorisojärjestö, jota ohjaa luonnonläheiset ja ihmisiä kunnioittavat arvot. Me haluamme omalla toiminnallamme kannustaa nuoria ja lapsia tutustumaan aitoon eräelämään turvallisesti tarjoten mielekkäitä kokemuksia luonnon parissa.

Kehitämme toimintaamme jatkuvasti ja laajennamme työntekijöiden osaamista jotta toimintamme ulottuisi aina korkeista kallioista syvälle järven pohjiin asti. Näillä taidoilla ja tiedoilla haluamme tarjota samoja kokemuksia myös juuri sinulle mitä mieleisimmällä tavalla - kiipeillen, meloen, sukeltaen, vae ltaen, softaten, riippuliitäen, kalastaen... Lyhyesti sanoen seikkaillen. Maailma on mahdollisuuksia täynnä.
 
Toimintamme on voittoa tuottamaton, ja toimintamme mahdollistaa erinäiset tuet (joita mitataan erilaisin mittarein, mm. jäsenmäärin) sekä osallistumismaksut. Tämän vuoksi me tarjoamme mahdollisuuden sinulle liittyä vaikka koko perheen voimin Etelä-Suomen Seikkailijoiden jäseneksi.
 
Vuonna 2013 jokaiseen osallistumismaksuun, jonka Seikkailijat ry järjestää on laskettu mukaan jäsenmaksu. 

Jäsenet saavat seuraavia etuja

- Ennakkotietoa tapahtumista ja mahdollisuuden ilmoittautua niihin ennen kuin ne julkistetaan muille.
- Sähköisen jäsenkirjeen.
- Tuet toimintaa, jolla tämä kaikki mahdollistetaan.