Leirit 2018

GRANÖN SEIKKAILU- JA AIRSOFTLEIRIT:

19. - 20.5 - D-DAY

Helsingin edustalla, Granön saarelle eristynyt lahkoryhmä, GFP, on muotoutunut kaikessa hiljaisuudessa ääriradikaaliseksi ryhmittymäksi. Heidän mielipuoliset ohjuskokeensa ovat osuneet Mellunmäkeen, Aurinkolahteen sekä Vuosaaren satamaan, aiheuttaen  vain vähäisiä taloudellisia vahinkoja. Valtio päättää ottaa tilanteen haltuun, ennen kuin se riisätytyy käsistä. Liity mukaan tähän eepiseen vuoden avaukseen!


11. - 13.6 - Operaatio HYS - HYS

Granön saaren harva, mutta varsin aktiivinen väestö pyrkii pääsemään jaloilleen lahkoryhmän jälkeisestä ajasta perunanviljelyn avulla. Valtion turvajoukot parveilet saarella, johtajanaan Majuri Mörkö, turvaten siviilejä ja yrittäen löytää lahkoryhmän jäseniä. Paikallinen maanviljelijä sekä entinen lahkojohtajta, Pommi-Tommi, löytää omalta perunapalstaltaan rikkaan kultasuonen. Rikkauksien avulla Granön saaren lahkoryhmä, GFP, saa jälleen mahdollisuuden taistella saaren omistuksesta. Onnistuuko Pommi-Tommi tovereineen siivittämään lahkon uuteen kultakauteensa, vai kykeneekö vahvat valtion joukot pitämään lahkon kurissa? Sinulla on kyky vaikuttaa.

13. - 15.6 - Saaren tie

Tarina jatkuu viime leiristä (Operaatio HYS- HYS). Vastakkain eivät ole ainoastaan lahko GFP javaltionjoukot, vaan myös mahdollisesti kolmas osapuoli. Kuka? Ehkä sinä voit muodostaa tämän osapuolen.
HUOM! Voit osallistua myös vain tähän leirille. Teidän ei ole pakko osallistua edelliselle leirille, ja tarinasta kerrotaan kaikille leirin alussa.

15. - 17.6 - Viimeinen taistelu

Tarina jatkuu viime leireistä (Operaatio HYS - HYS sekä Saaren tie) . Vastakkain ovat lahko GFP sekä valtionjoukot, myös mahdollisesti kolmas osapuoli. Kuka? Ehkä sinä voit muodostaa tämän osapuolen.
HUOM! Voit osallistua myös vain tähän leirille. Teidän ei ole pakko osallistua edelliselle leireille, ja tarinasta kerrotaan kaikille leirin alussa.

9. - 11.7 - Heimojen taisto

Granön saarella on asunut ihmisiä ja monia vuosia rauhassa. Kuitenkin naapurisaaresta on rantautunut uutta elintilaa etsimään tullut piraattiheimo, jotka uhkaavat rauhaisen saarelaisten elämää. Nämä raakalaiset haluavat vain taistella ja vallata elintilaa, mikä pakottaa kanta-asukkaita puolustamaan kotimantujaan tältä raakalaismaiselta piraattiheimolta.
Puolesta vai vastaan? Sinä voit ratkaista pelin.

11. - 13.7 - Yhtiöiden valta

Maailmanlaajuinen yhtiö on löytänyt arvokkaita, rikkaita mineraaleja pieneltä, mutta itsenäiseltä saarivaltiolta. Vuosikausien neuvottelut mineraalien hyödyntämisestä ovat kariutuneet kiville, ja nyt yhtiö on valmis käyttämään voimakeinoja saadakseen mineraalit itsellensä. Saarivaltiolaiset joutuvat yllätetyksi yhtiön palkkasotilaiden ylläkössä, mutta se lisää kapinaa saarivaltiolaiden keskuudessa.
Miten taistelussa käy? Voittaako armoton yhtiö, vai viekö sympaattiset kumisaapasjalkalaiset saarelaiset voiton itsenäisyyden taistelusta? Sinä voit ratkaista pelin.

16. - 18.7 - Emme lannistu!

Poppolan äärikansalliset erikoisjoukot räjäyttivät Kotimaan
pääministerin virka-auton, ja vaativat nyt Kotimaan valtiota liittymään
Poppolan mahtavaan, 50 hehtaarin valtioon tai he uhkaavat aloittaa
järjestäytyneen terrorismin Kotimaan kansaa, ja sen hallitsijoita vastaan.
Kotimaan valtio on päättänyt lähettää joukon tarkoinvalittuja sotilaita
"Granön" Saarelle, jossa Poppolan erikoisjoukkojen epäillään
piileskelevän ja suunnittelevan terroristi iskuja.
Kotimaa vai Poppola? Sinulla on valta ratkaista peli.


8. - 10.8 - Vankien valtakunta

Ei-kenekään alueelle on saari. Saarelle karkoitetaan heidät, jotka ovat tehneet kaikista julmempia
rikoksia ihmisyyttä vastaan. Tämä saari, nimeltä"Granö yksi" on menetetty yhteys sitä hallitseviin
virkamiehiin. Monet valtiot ovat pelokkaita, sillä saarelle on ajettu mitä pelottavimpia
yksilöitä. Ainoa keino ottaa selvää totuudesta, on lähettää joukkoja tutkimaan
mitä on tapahtunut saarella….

15. - 16.9 - Keltainen ja punainen

Keltaisen ja punaisen valtion välillä syntynyt poliittinen konflikti on eskaloitunut punaisen valtion aloittamaan punainen nuoli - sotilaalliseen operaatioon. Keltainen valtio saanut tiedustelultaan tiedoitteen,  että on syytä epäillä punaisten erikoisjoukkojen yrittävän maihinnousua granön saarelle, Marsalkka Äreän toimesta. Joukot järjestyvät ja valmiina taistoon.