E-sports

Digitaalista nuorisotyötä!

Seikkailijat aloitti 5/2020 E-URHEILU -toiminnan ja perustaa mm. Fortnite, PUBG ja World of Tanks -joukkueet. Lisäksi tulossa erilaisia Seikkailijat e-urheilutapahtumia. Haluatko kuulua joukkueeseen? Ilmoita kiinnostuksesi sähköpostilla: seikkailijatry@gmail.com ja seuraa somen lisäksi nettisivujamme.

E-sports on tietotekniikkaa hyödyntävää kilpaurheilua. Elektronista urheilua harrastetaan niin joukkue- kuin yksilömuodossakin riippuen pelistä ja pelimuodosta. Tavallisimmat elektronisen urheilun pelit ovat tietokoneella tai konsolilla toimivia viihdepelejä, jotka jakautuvat useampaan genreen.

Elektronista urheilua voi harrastaa kuka tahansa. Kilpapelaamisesta on kyse, kun pelaajat pelaavat toisiaan ja pelin luomaa haastetta vastaan kilpailullisessa tilanteessa. Kaikki pelaaminen ei ole e-urheilua, vaan harrastamisesta tulee urheilua siinä vaiheessa, kun aletaan kilpailla tavoitteellisesti muita vastaan.

FORTNITE JOUKKUEEN KASAAMINEN/ TOIMINTA JA PELIT

Seikkailijoiden Fortnite toiminta pyörii "Seikkailijat Fighter" profiilin ympärillä. Epic: Seikkailijat2011. Olemme peleissä mukana aktiivisesti, varsinkin viikonloppuisin. Mukaan peleihin pääsee kontaktoitumalla "Seikkailijat2011" kanssa, ja osallistumalla. Battle Royal pelimuodolla Squads mennään. Tarkoituksena, että Seikkailijat Fortnite joukkue osallistuu jatkossa aktiivisesti myös turnauksiin. Haluatko olla mukana? Voit laittaa myös kysymyksiä sähköpostilla seikkailijatry@gmail.com #eurheilu #esports #seikkailijat


PUBG JOUKKUEEN KASAAMINEN/ TOIMINTA JA PELIT

Seikkailijoiden E-sport tiimi PUBG mobiilissa toimii aktiivisesti! Meillä on hauskaa pelaamisen lomassa, ja tulosta tulee hyvän tiimityön myötä - liity mukaan, klaanin maksimikoko on 60hlö, ja jos tulee täyteen, teemme toisen tiimin! Pelataan milloin huvittaa - helposti ja vaivottmasti puhelimen kautta. Liity mukaan: Seikkailijatry@gmail.com tai kontakti E-ohjaajiin: pyydä kaveriksi SeikkailijaFI ja Naiaa87 .


Tällä hetkeä Seikkailijat ovat tavoittaneet PUBG kautta;

246 pelikertaa
980 kävijää tavoitettu
N. 850 suomalaisia
4182 minuuttia pelattu
70 tuntia yhteensä.


STEAM-YHTEISÖ

Nyt seikkailijoiden oma STEAM ryhmä on luotu: http://steamcommunity.com/groups/SeikkailijatRy