Meriharju - lastenleiri

4. - 8.6.2018 - Röllin valtakunta

Metsästä outoja ääniä välillä kuuluu,

eikä kukaan vastaa vaikka sinne huutaa huhuu!.

Kiven takaa pilkistää röllin pää,

Mitä ihmettä, kuinka jännää!

Kas se kirjeen jätti maahan vaan,

lapset kerääntyvät lukemaan sitä seisailtaan.

Lerin teema alkaa, kun leiriläiset saavat kirjen rölliltä, jolla on ongelma, ja niin tarina lähtee käyntiin.

Seikkailijoiden lastenleirillä tutustutaan metsään tarinan kautta. Tarina kannustaa lapsia työskentelmään yhdessä, pohtimaan ja tekemään päätöksiä yhdessä. Välillä se voi olla myös hieman jännä, mutta ei liian.

Tervetuloa mukaan!

HUOM! Leirin maksimikoko on 30 henkilöä.

LASTENLEIRIN TIEDOT:

Yöleirit ovat tarkoitettu 7 - 13 vuotiaille, mutta ikärajat ovat suosituksia. Myös vanhemmat ja nuoremmat voivat osallistua, mutta tästä on hyvä neuvotella Seikkalijoiden kanssa etukäteen.

Leiri järjestetään luonnonkauniissa Meriharjun luontotalossa, joka sijaitsee Uutelan ulkoilu- ja luonnonsuojelualueella, Vuosaaren Skatanniemessä. Huom! Paikalle ei ole kuljetusta. Luontotalo sijaitsee merenrannassa, ja tarjoaa mitä upeimmat puitteet lapsille ja ohjaajille kesän aloitukseen.

Leiripaikalla teitä odottaa ohjaajat, jotka ottavat lapset vastaan aikataulun mukaisesti. Mikäli teillä on kysyttävää tai kerrottavaa ohjaajille, niin he vastaavat mielellään kaikkiin kysymyksiinne.

Leiri alkaa maanantaina 4.6 kello 12:00. Voitte tuoda lapsenne myös joustavasti leiripaikalle ennen 12:00, sillä ohjaajat ovat hyvissä ajoin paikalla. Mikäli olette aikaisin liikkeellä, ilmoittakaa tästä hyvissä ajoin meille sähköpostin kautta osoitteeseen seikkailijatry@gmail.com

Leiri päättyy perjantaina 8.6 kello 15:00. Mikäli olette myöhässä, ilmoittakaa ystävällisestä tästä ohjaajalle leiripuhelimeen.

Huomioikaa, että leirille ei ole kuljetusta. Tarkemmat tiedot saatte leirikirjeessä ilmoittautumisen jälkeen.

Ruokailu & Yöpyminen

Leirillä syödään aamupala, lounas, päivällinen ja iltapala. Seikkailijoille on oma ammattitaitoinen kokki, joka huolehtii ruuasta aikataulun mukaisesti. Varmistamme ruuan laadukkuuden ja määrän tekemällä sen itse.

Yöpyminen tapahtuu sisälllä pienhuoneissa. Leiriläinen tuo itse omat vuodevaatteensa, ja ohjaajavat auttavat lapsia asettamaan omat vuodevaatteensa.

Mikäli teillä on kysyttävää leiristä, vastaamme mielellämme. Kysymykset voi ohjata osoitteeseen;

seikkailijatry@gmail.com

Meriharju paikkana?

Katso ystävällisesti osio "leiripaikka".

Hakusanat:

Lastenleiri 2018 Helsinki

Lastenleiri Helsinki

Lastenleiri Meriharju

Yöleiri Helsinki 2018

Yöleiri Vuosaari

Yöleiri Meriharju